• Stukadoorsbedrijf S.R. Velders
 • Stukadoorsbedrijf S.R. Velders
 • Stukadoorsbedrijf S.R. Velders
 • Stukadoorsbedrijf S.R. Velders

WAT DOEN WIJ?

Stukadoorsbedrijf S.R. Velders in Hoogvliet Rotterdam is gespecialiseerd in verschillende soorten stucwerk. Hieronder bieden we een overzicht van onze diensten. Wenst u meer informatie? Aarzel niet om ons telefonisch, via e-mail of via het contactformulier te contacteren.

Pleisterwerk

S.R. Velders maakt uw wanden en plafonds sausklaar met een gladde, strakke pleisterlaag van 2mm tot 20mm. We kunnen een stukadoorsproject afwerken op alle steenachtige ondergronden, spackplafonds, oude pleisterlagen, gipsplaten, etc.

Schuurwerk

Schuurwerk passen we voornamelijk toe op plafonds, omdat het een mooie gevlamde afwerking vormt die bij vrijwel elk interieur past. We kunnen ook wanden op deze manier afwerken, al willen we wel waarschuwen voor het risico op beschadiging.

Stucco

Brander Stucco is een decoratieve toepassing die verkrijgbaar is in 48 kleuren (van zacht pastel tot diepe tinten) en een prachtig effect creëert.

Stucco mat

Brander Stucco Mat geeft wanden een zachte, fluwelen uitstraling. Deze afwerkingsmethode is verkrijgbaar in maar liefst 52 kleuren.

Sierpleisters

Het maken van sierpleisters of 'spachtelputz' is een van de specialisaties van S.R. Velders. Daarmee voorzien we wanden van een fraaie decoratieve structuur. We beschikken over verschillende kleuren, motiefjes en structuren. Bovendien versterken we op die manier relatief kwetsbare ondergronden en wanden met een hoge belastingsgraad. Deze techniek is ook goed toepasbaar in nieuwbouwwoningen.

U kunt de wanden nadien gemakkelijk reinigen met eenvoudige schoonmaakmiddelen. Stefano Velders heeft tijdens zijn 30-jarige carrière nog geen enkele klacht gekregen over scheuren in sierpleister.

Lijsten en ornamenten

Wij geven uw woning een volledig nieuwe uitstraling door de keuze voor gepaste lijsten en ornamenten. Zo brengen we extra sfeer in de woning en lijken uw kamers optisch groter, of u nu in een nieuwbouwwoning of in een oud herenhuis woont. We kunnen uw huidige lijsten en ornamenten ook naadloos kopiëren.

Stucwerk badkamers en keukens

S.R. Velders gaat secuur te werk bij het haaks en te lood stukadoren van uw keukenruimte of badkamer, zodat alle onderdelen van die ruimtes precies in elkaar passen, zoals het hoort. We kunnen de te stukadoren ondergrond 10mm tot 40mm uitvlakken.

Verwijderen van oude plafonds

Bij oude woningen is het vaak noodzakelijk dat oude plafonds vervangen worden. Die zware klus is een kolfje naar de hand van Stukadoorsbedrijf S.R. Velders. Nadien brengen we een nieuwe ondergrond of nieuwe pleisterdragers aan. Deze techniek is efficiënt, veilig en bijzonder kostenbesparend.

Buitenwerk

Stukadoorsbedrijf S.R. Velders werkt uw gemetselde tuinmuur en plantenbakken of uw verouderde schuur af met een stuclaag, fijn schuurwerk en professioneel sierpleisterwerk. Zo krijgt de uitstraling van uw hele tuin meteen een luxueuze boost.

Buitengevels

S.R. Velders stukadoort uw buitengevels met zand- of cementgebonden species in een kleur naar keuze. Op die manier slaan we twee vliegen in een klap: uw woning wordt volledig regen- en waterdicht én ze schittert als nooit voorheen.


Stukadoorsbedrijf S.R. Velders

Adres:
Beemd 41
3193 LG - Hoogvliet Rotterdam


M: 06 30 91 71 64
T: 010 4 38 63 30
info@stukadoorsbedrijfvelders.nl

Snel Contact

06 30 91 71 64 CONTACT

Social Media

Expertises


 • Pleisterwerk
 • Schuurwerk
 • Stucco
 • Stucco mat
 • Stucwerk badkamers en keukens
 • Sierpleisters
 • Lijsten en ornamenten
 • Buitengevels
 • Sausen van plafonds en wanden
 • Airless spuiten plafonds en wanden